ΗΛΕκτρονική Πλατφόρμα Καταχώρησης ΤΡεχουσών Αποστολών και Εκπαιδεύσεων
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τμήματος Αθηνών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΣΤΟ 4Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 'ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ' 2019

Παραθέτουμε ευχαριστήριο μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ, την οποία κάλυψαν υγειονομικά οι Σαμαρείτες του Τμήματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας την 01/06/2019:

Quote

Θα θέλαμε μέσω της παρούσης να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας, προκειμένου να υποστηρίξετε το Κέντρο Ημέρας Αμαρουσίου Franco Basaglia της Ε.Π.Α.Ψ.Υ., στο αίτημα μας να καλύψετε και φέτος με εξειδικευμένη ασφάλεια σε πρώτες βοήθειες στο 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ 'Τρίποντο στο Στίγμα' την 1η Ιουνίου 2019.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να έχουμε την στήριξη της εθελοντικής ομάδας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 'Σαμαρείτες'  σε ενέργειες που έχουν στόχο τους την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε πολύτιμο αρωγό στις προσπάθειες μας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο σας. Η προσφορά σας και το γνήσιο ενδιαφέρον σας αποτελούν πολύτιμη στήριξη του έργου μας.

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική επιτροπή του Τουρνουά Μπάσκετ 2019

Αγγελική Κολοκοτσά

Δημήτρης Γαλάνης

Ελένη Τσαγκαράκη

Φώτης Βασιλόπουλος

Unquote

Περισσότερα νέα