ΗΛΕκτρονική Πλατφόρμα Καταχώρησης ΤΡεχουσών Αποστολών και Εκπαιδεύσεων
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τμήματος Αθηνών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "Α' ΒΟΗΘΕΙΕΣ"

Παραθέτουμε ευχαριστήριο μήνυμα του Αστυφύλακα και γραμματέα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, για το σεμινάριο με θέμα «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)» που πραγματοποίησε η εκπαιδεύτρια του τμήματος μας κα. Ζούκα Κωνσταντίνα:

Quote

Αξιότιμοι Σαμαρείτες,
Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την 13 & 14 Απριλίου του έτους 2019 στην υπηρεσία μας με θέμα «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)» καθώς από αυτό αποκομίσαμε πολλές γνώσεις που είναι απαραίτητες στην άσκηση του επαγγέλματος μας.
Η άρτια εκπαίδευση που μας παρείχε η εκπρόσωπος του σωματείου σας, θα συμβάλει στην πληρέστερη εκπλήρωση των καθηκόντων μας και θα μας δώσει τη δυνατότητα να παράσχουμε στο κοινωνικό σύνολο την προσφορά που απαιτείται ως δημόσιοι λειτουργοί. Παράλληλα αποτέλεσε το έναυσμα για την πραγματοποίηση περισσότερων εκπαιδεύσεων με συναρμόδιους φορείς, που θα έχουν ως σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση/ανέλιξή μας. Η κίνηση σας αυτή, αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σας χαρακτηρίζει.
Ευχαριστούμε θερμά που στηρίξατε την προσπάθειά μας.

Για το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα
Ο Γραμματέας
Σιδεράς Παναγιώτης
Αστυφύλακας (Α.Υ.)

Unquote

Περισσότερα νέα