ΗΛΕκτρονική Πλατφόρμα Καταχώρησης ΤΡεχουσών Αποστολών και Εκπαιδεύσεων
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τμήματος Αθηνών

Εθελοντική αιμοδοσία από το Τμήμα Αθηνών Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, διοργανώθηκε με επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία από τους Εθελοντές Σαμαρείτες και Ναυαγοσώστες του Τμήματος Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η δράση έγινε σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 - Atromitos F.C. (Official) , τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία, το οποίο παρείχε το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό. Παράλληλα με την αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τα μέλη του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την δωρεά μυελού των οστών, ενώ όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να δώσουν δείγμα για να γίνουν δότες.

Στο κάλεσμα των Εθελοντών Σαμαρειτών σε μια ημέρα αφιερωμένη ολοκληρωτικά στην προσφορά στον συνάνθρωπο ,ανταποκρίθηκαν πολλοί εθελοντές , απλοί πολίτες καθώς και φίλαθλοι του Ατρομήτου. Το παρών έδωσε συμβολικά και ο κ. Νίκος Λαζαρίδης, πρώην ποδοσφαιριστής και Γενικός Αρχηγός της ομώνυμης ομάδας .

Με τον Άνθρωπο να βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεών τους, οι Εθελοντές Σαμαρείτες και Ναυαγοσώστες του Τμήματος Αθήνας για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα ότι η συμβολή όλων μας αποτελεί άμεση στήριξη στον συνάνθρωπο γιατί η ζωή είναι δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα.

«Να βοηθάς, χωρίς να ρωτάς ποιόν»
Ερρίκος Ντυνάν

Περισσότερα νέα